Zarraz Spa


Come in and experience our Massage Therapy Clinic.

Zarraz Spa - HQ
No.7B, Jalan Suarasa 8/5,
Bandar Tun Hussein Onn,
43200 Cheras, Selangor.
Tel : 03-90820969

Zarraz Spa - Butterworth Penang (Open Jan 2013)

Villa Ratu Spa
No 19, Jalan Sungai Abdul,
Padang Benggali, Teluk Air Tawar
Butterworth, 13050,
Pulau Pinang.

Tel : 04-3512005
H/P : 013-3502004
WhatsApp : 013-3502004
Email : aleez98@yahoo.com
Facebook : www.facebook.com/Zarraz Beauty Care
Website : www.zarrazbeauty.com


BOOK YOUR APPOINTMENT NOW!
013-3502004
Zarraz Spa

Produk-produk dari zaRRaz SPA adalah terhasil melalui Pengalaman kami dalam bidang kecantikan selama 6 tahun di dalam industri ini serta Research & Testimoni dari pengguna setia kami. zaRRaz SPA ini didominasi dari Pakar Pakar kami dari pelbagai bidang seperti Beauty Consultant, Specialist Nutrition & Pharmaceutical, Therapy Massage serta Syariah Compliance in HALAL Hub. Dengan collaboration yang sempurna ini, maka tercetusnya "zaRRaz SPA" yang menjanjikan satu REVOLUSI BARU didalam dunia kecantikkan Semulajadi. 

Kami percaya zaRRaz SPA akan menjadi satu Icon yang akan memberi anda satu demensi baru dalam dunia kecantikan. Sehingga kini sambutan terhadap Produk zaRRaz SPA amat Menakjubkan & Luarbiasa sehingga ada Customer yang perlu menunggu giliran untuk menerima perkhidmatan dari zaRRaz SPA. Inilah bukti kami adalah sebahagian dari hidup anda semua.

Sesuai dengan slogan kami....."Beauty is Responbility"..... Harapan zaRRaz SPA kepada sesiapa yang masih mencari cari Solution... kami adalah Jawapannye..!!!! Banyak lagi Produk Produk yang berkualiti serta kerberkesananya memberangsangkan akan saya zaRRaz SPA kongsi dengan anda semua. Apa yang anda perlu, teruskan Loyalty anda dengan zaRRaz SPA.

Yakinlah dengan kami!! :-)Villa Ratu Spa


Perkhidmatan Facial
Kami menyediakan perkhidmatan facial (face massage) menggunakan produk ZARRAZ PARAMEDICAL ini supaya setiap orang dapat merasai nikmat keajaiban produk ini di samping mendapat urutan muka dan membuang sel-sel mati pada kulit wajah yang menyebabkan kulit kusam, berjerawat dan tidak berseri.

Facial ini memberikan anda kelegaan dan keselesaan, menghindarkan stress, menghilangkan & mencegah kulit kusam,  sekaligus menjadikan wajah anda menjadi bersih, cerah, gebu, tegang, anggun, berseri dan lebih berkeyakinan. 
Perkhidmatan Spa
Kami juga menyediakan perkhidmatan SPA seperti urutan aromaterapi, urutan tradisional, lulur, foot spa, manicure, padicure, sauna, mandi susu, mandi bunga, mandi rempah.

Experience the best spa ever in Penang.  We are professional because 


"Beauty is Responsibility"


Untuk tempahan, sila SMS ke
013-3502004
Atau
Sila hubungi kami melalui email: aleez98@yahoo.com


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...