Hair Care

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT?Botak atau hair loss dalam bahasa perubatan di sebut alopecia ( a~lu~pi~sia ), 
Set ini mengandungi shampoo, hair mask dan hair serum. Rawatan dalam masa 2-3 bulan akan meninggalkan kesan yang memberangsangkan. Ada client kami yang telah mendapat kesan positif seawal 2 minggu penggunaan!  Set ini merawat botak daripada dalam hingga kepada fizikal luaran. Katakan tidak pada botak dan rambut gugur. Baiki penampilan diri anda kepada yang lebih baik dan penuh keyakinan diri
Botak Di Usia Muda


Man bertubuh tegap, tinggi dan berwajah yang cukup “handsome”, berumur 38 tahun tetapi merasa rendah diri kerana dia sudah botak sebahagian atas kepalanya. Teman rapatnya ialah baseball cap tetapi bila ke pejabat teman rapatnya tidak mampu untuk menutup kepalanya yang botak kerana etika berpakaian di pejabatnya tidak membenarkan Man memakai baseball cap. Man telah alami masalah alopecia areata semenjak 3 tahun lepas. Masalah Man bermula bila rambutnya mula gugur dan meninggalkan kesan (berbentuk bulat setempat) botak setempat yang kecil. Man pada mulanya tidak memperdulikan masalah tersebut sehinggalah bulatan tersebut mula membesar sehingga sekarang bahagian atas kulit kepalanya mula terjadi botak.

Bagi wanita pula kerap kali akan terjadi rambut gugur hingga menampakkan kulit kepala selepas bersalin, seperti Moon berumur 23 tahun, selepas melahirkan anak yang pertama, rambutnya yang dahulu lebat dan bersinar kini telah menipis dan amat merisaukan Moon sehingga terjadi stress.Mengapa ini terjadi?


Tahukah Anda ?
Setiap hari secara purata terdapat lebih 100 helai rambut yang akan gugur dan akan diganti dengan rambut baru, kitaran ini akan terjadi setiap hari. Folikel rambut akan melalui 3 fasa iaitu fasa anagen (long growing phase), fasa catagen (short transitional phase) dan telogen (short resting phase). Apabila terjadi gangguan kitaran ini akan terjadilah proses rambut gugur berlebihan dan rambut baru gagal dihasilkan maka terjadilah alopecia atau botak. 
Pelbagai sebab yang mengakibatkan botak terjadi, antara mitos yang paling popular ialah disebabkan oleh tabiat memakan mee segera. Genetik juga memainkan peranan utama namun beberapa lain yang kenal pasti ialah ialah akibat kekurangan zat besi, jangkitan thyroid dan pelbagai sebab dan ada yang tidak diketahui akibatnya.

Bagaimana Set Rawatan Ini Dapat Membantu ?

Semua orang dah pun tahu dan akui bahawa produk Zarraz Paramedical adalah produk terbaik berbanding produk-produk di luar sana.  Jadi begitu juga dnegan produk rawatan rambut ini yang mana ianya dihasilkan dari bahan-bahan yang terbaik TANPA BAHAN KIMIA, SINTETIK, PENGAWET, SLS mahupun apa sahaja bahan terlarang.  Ianya 100% dihasilkan dari ekstrak tumbuhan jadi kesannya adalah  YANG TERBAIK!

Di sini memperkenalkan set rawatan penjagaan rambut Zarraz Paramedical.

Produk ini terbahagi kepada 3 jenis iaitu Hair Care Shampoo, Hair Care Mask dan Hair Care Serum.


NEVER GIVE UP HAIR SHAMPOOFUNGSI :
Merupakan langkah pertama bagi penggunaan rawatan “hair loss”.

Bukan sekadar shampoo biasa. Ia merupakan alternatif perubatan yang mengandungi konsentrasi  asid amino yang tinggi dalam memperbaiki otot rambut , menyelesaikan masalah kelemumur, rambut yang mudah gugur dan lain-lain lagi. 


Shampoo ini dapat memberikan sel-sel rambut bernafas dengan sempurna di mana menjadikan sel anak-anak rambut aktif tumbuh semula serta rambut menjadi lebih lembut,beralun dan  lebat.

CARA PENGGUNAAN : 

·       Basahkan rambut dan ratakan shampoo sepenuhnya pada kulit kepala serta struktur rambut.
  
     Gosok dan urut perlahan-lahan selama 3-5  minit bagi penyerapan vitamin dan protein asid amino ke dalam rambut.

     Bilas dan disusuli dengan pemakaian Never Give Up HAIR MASK.

TIPS : Untuk masalah rambut gugur, gunakan 1 hari 1 kali sehingga nampak perubahan.  Anda bolehlah membasuh rambut 3 atau 4 kali seminggu.NEVER GIVE UP HAIR MASK


FUNGSI : 

Merupakan langkah ke-2 sebagai  agen pelembut yang di formulakan dalam bentuk masker bagi mendapatkan kesan kebaikan  maximum untuk si pemakai. 
Untuk kesan yang terbaik, setiap kali menggunakan HAIR SHAMPOO ZARRAZ,anda amat digalakkan memakai HAIR MASK ini. 

Selain bagi rawatan rambut gugur, ia sangat bagus digunakan bagi mengatasi masalah kulit kepala yang gatal, kelemumur, dan yang sering menghadapi masalah pening kepala atau migrain kerana masker ini amat sejuk . Ia dapat melegakan urat saraf kepala anda. 

Ia dapat membantu memperbaiki struktur rambut yang rosak akibat daripada kerosakan kimia seperti mewarnakan rambut,mengerinting ( permed ), meluruskan rambut ( rebonding ) agar rambut sihat semulajadi iaitu lebih lembut dan bersinar . Serta memudahkan rambut untuk di sikat. 

CARA PENGGUNAAN : 

Dalam, keadaan rambut yang lembap, oleskan krim masker ini pada pada kulit kepala sehingga ke hujung rambut ( melengkapi keseluruhan rambut ).  Lebihkan krim masker di tempat yang menghadapi masalah rambut. Urut perlahan-lahan selama 3-5minit agar penyerapan pada rambut berlaku. 

Digalakkan untuk melumurkan rambut anda dengan buah limau purut bagi mendapatkan kesan bau yang melegakan dan menenangkan. 

Atau jika anda mempunyai masa,selepas menyapu krim rambut itu,anda boleh membalut rambut menggunakan tuala panas dan biarkan selama 20minit . Ini bagi rawatan seperti di salon rambut. 

Cuci atau bilaslah sebersih-bersihnya dengan air biasa @ sejuk bagi mendapatkan akar rambut yang kuat. Keringkan rambut anda menjadi sedikit lembap dan disusuli pemakaian Never Give Up HAIR SERUM

TIPS : Setiap kali menggunakan Hair Care Shampoo, haruslah memakai Hair care Mask bagi kesan yang maksimum.

NEVER GIVE UP HAIR SERUMFUNGSI :    

·       Dengan kajian formula , terhasillah serum rambut Zarraz ini. Serum rambut yang penuh dengan khasiat ini dapat membantu merawat dari akar umbi rambut sehingga ke hujung rambut. 

     Menguatkan struktur rambut, memberi nutrisi agar anak-anak rambut ( sel baru ) aktif akan tumbuh semula dengan 5x ganda . Ia amat bagus bagi membantu rambut rapuh.


CARA PENGGUNAAN :

·         Dalam keadaan rambut yang lembap atau kering,  sapukan serum rambut ini pada keseluruhan kulit kepala yang bermasalah  yang sering mengalami rambut yang putus, kegatalan atau rambut yang " kurang ".
  
    Digalakkan sapu juga pada hujung rambut bagi membaiki rambut yang berpecah atau bercabang. Bagi kaum wanita yang bertudung,sekiranya rambut anda lembap, selepas menyapu serum ini,haruslah dikeringkan rambut dahulu sebelum memakai tudung.
  
      Pakailah sekerap mungkin ( 1hari 3x ) bagi anda yang menghadapi masalah rambut gugur. 

    Jika untuk " MAINTAINING " atau hanya untuk lebih menguatkan rambut serta mengekalkan rambut yang sedia sihat , anda boleh memakai 1hari 1x sudah memadai.

TIPS : Boleh dijadikan minyak rambut.  Lebih-lebih lagi bagi kaum lelaki.  Pasti anda akan merasai kelembutan dan perbezaan selepas memakainya.
Alhamdulillah customer kami telah menggunakan set rawatan rambut botak, beruban, rambut kelemumur dan rambut gugur kami selama sebulan dan kini rambut beliau yang gugur bertompok sudah tumbuh kembali.


Jadi Berapakah Harganya? RM500? RM1,000? RM2,000?

Jangan risau.. Harga produk ini tidaklah setinggi itu.  Namun jika anda membaut rawatan di luar yang selalu diiklankan di TV mahupun majalah, harga adalah lebih dari itu.  Jom lihat Harga Sebenar Produk ini.Jadi harga 1 set hanya RM310
Penghantaran PERCUMA

Murah kan.. Dan harga ini adalah harga yang tersangatla MURAH jika dibandingkan dengan kesan dan kuantitinya.  Memang tidak rugi untuk anda mengeluarkan RM310 untuk membeli produk ini kerana kesan yang sangat baik dan sangat memuaskan.  Saya tidak tahu bagaimana nak gambarkan dan terangkan kesan kebaikan produk ini.  Anda hanya akan tahu bila anda mencubanya sendiri.  Dijamin puas hati!


Jangan tunggu lagi, tempahlah sekarang dan kembalikan "MAHKOTA" kecantikan rambut anda...Untuk mendapatkan harga diskaun anda hanya perlu SMS/WATSAPP KE 013-3502004
SELEPAS ITU SILA TUNGGU MAKLUMBALAS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KE DALAM AKAUN SILA SMS/WATSAPP
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAHLOVE,

PAKAR KECANTIKAN PERIBADI ANDA..

WATSAPP / CALL / SMS : 013-3502004 (ALEEZA)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...