Mengapa Produk Zarraz Paramedical tidak dijual di Kedai Jamu atau Farmasi?

Instagram

Salam sejahtera dan Salam 1 Zarraz kepada semua pembaca setia Zarraz Beauty.

Sejak kebelakangan ini, kami telah terima banyak persoalan yang sama iaitu mengapa Produk Zarraz paramedical tidak dijual atau boleh didapati di mana-mana kedai seperti Watson, Guardian, kedai toko jamu ataupun farmasi?
Lambakan jenama produk kecantikan dan kesihatan di kedai atau toko jamu

Ini adalah kerana ramai yang berpendapat dan mengatakan bahawa jika produk ini ada di mana-mana kedai  yang berdekatan, maka mudahlah untuk mereka membeli dan mendapatkan produk ini.
Di sini saya akan menjawab persoalan anda tadi, produk Zarraz Paramedical memang tidak dapat diperolehi di mana-mana kedai jamu, Watson, Gaurdian atau Farmasi kerana produk ini merupakan produk eksklusif Spa yang bersifat Paramedical. 

Untuk pengetahuan semua, produk Zarraz merupakan Produk Paramedical yang sering digunakan di Spa dan terbukti berkesan secara Klinikal.  Ianya bukanlah kosmetik biasa dimana ianya bersifat PARAMEDICAL.  Setiap pembelian anda akan mendapat konsultansi kulit wajah secara PERCUMA.  Sebab itulah produk ini tidak boleh didapati di mana-mana kedai Jamu atau Farmasi kerana pelanggan yang ingin membeli produk ini akan diberikan konsultansi kulit terlebih dahulu dan diberikan cadangan produk atau set rawatan yang bersesuaian.

Walaubagaimanapun, keputusan adalah di tangan anda.  Sebenarnya keputusan anda untuk membeli produk Kecantikan di mana-mana kedai Jamu, Watson, Guardian atau Farmasi tidaklah salah, namun ianya satu keputusan yang kurang tepat.  Pernahkah mana-mana penjual produk kosmetik di kedai tersebut memberikan konsultansi kulit terlebih dahulu sebelum anda membeli sesuatu produk?

Ramai juga yang saya dapati, mereka yang membeli  produk di mana-mana kedai tersebut agak keliru sebenarnya produk yang mana dan jenama produk yang mana perlu mereka gunakan kerana terdapat puluhan jenama dan jenis produk kecantikan di situ.

Sekiranya pembeli bertanya kepada pekerja kedai itu pula, mereka hanya boleh katakan “Awak rasa produk yang mana yang awak nak?” atau “Dulu awak pernah pakai produk yang mana? Apa kata awak cuba pakai jenama ini pulak”.

Ada juga terjadi pekerja kedai itu sendiri pun tidak tahu fungsi dan kegunaan setiap produk yang terdapat di kedai tersebut.  Andai sekiranya anda beli sesuatu produk di kedai tersebut dan tiba-tiba selepas pakai produk tersebut jerawat tumbuh dengan banyaknya, dengan siapakah anda harus bertanya dan mengadu nanti?  Adakah anda akan bertanya kepada pekerja kedai tersebut?  Sekiranya ya, dapatkah pekerja kedai tersebut membantu anda?

Zarraz Paramedical Spa

Sebab itulah Produk Zarraz tidak diletakkan di mana-mana kedai Jamu, Watson, Guardian atau Farmasi kerana anda sememangnya memerlukan konsultansi kulit sebelum membeli produk ini.  Terdapat 21 jenis produk Zarraz Paramedical semuanya.  Jika sekiranya produk ini diletakkan di mana-mana kedai tersebut, adakah anda tahu produk yang mana bersesuaian dengan anda?

Sekiranya anda ingin dapatkan Produk Zarraz Paramedical, di manakah ianya boleh didapati?

Produk Zarraz Paramedical ini hanya boleh didapati di beberapa Spa yang terpilih dan terlatih sahaja.  Dan cara yang paling mudah, anda boleh dapatkan produk ini secara Online di sini sahaja.  Konsultansi kulit secara PERCUMA akan saya berikan kepada anda dan produk yang anda beli nanti akan dihantar terus ke rumah anda menggunakan Pos Laju Malaysia.  PRODUK DIJAMIN SAMPAI.  Jadi, anda tidak perlu keluar rumah pun untuk mendapatkan produk ini.


Saya pasti akan memberi perkhidmatan terbaik dengan memberi konsultansi secara PERCUMA.  Jaminan saya anda pasti berpuas hati kerana masalah yang membelenggu anda selama ini dapat diatasi sehingga pulih dengan jayanya.

Konsultansi secara percuma oleh Zarraz ParamedicalLOVE,

PAKAR KECANTIKAN PERIBADI ANDA..

WATSAPP / CALL / SMS : 013-3502004 (ALEEZA)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...