Rawatan Khas Untuk Kulit Jerawat & Sensitif

Instagram

CALMING CLEANSER ROSE - Rawatan Khas Untuk Kulit Jerawat & Sensitif

Salam 1 Zarraz kepada semua pembaca dan follower setia Zarraz Beauty ini. 

Kali ini saya nak kongsikan satu produk pencuci susu yang dikeluarkan oleh Zarraz Paramedical.  Pencuci susu ini adalah kesinambungan daripada Calming Cleansing Milk (Untuk kulit berjerawat) dan Firming Cleanser (Untuk kulit Normal dan Kombinasi) yang sedia ada. 

Produk yang saya maksudkan adalah Calming Cleanser Rose.
Jom baca lebih lanjut mengenai ciri-ciri dan kelebihan produk ini.

-       Merupakan pembersih gel yang diformulakan khas buat kulit yang nipis seperti sensitive kerana pernah mempunyai sejarah memakai produk yang kuat (pengelupasan atau mempunyai bahan kimia)

-         Juga khas bagi kulit jerawat yang sensitive (congested skin).

-         Pembersih gel yang sangat lembut dimana ia dapat member ketenangan pada wajah, menyusutkan iritasi pada kulit.

Kelebihan Produk (Bahan Utama : Rose Extract)  •  Pati aromaterapi daripada bunga ros diyakini dapat memberikan ketenangan, menyejukkan dan meredakan kulit yang luka dari dalam.
  • Anti-oksida yang dapat memelihara kulit dari radikal bebas.  Memberi kekuatan pada kulit semula daripada bacteria yang merbahaya.
  • Kaya dengan Vitamin C yang tinggi dimana dapat membaii kerosakan kulit.
  • Memudarkan parut tada jerawat jeragat serta mencerahkan tona kulit tidak sekata.
Calming Cleanser Rose ini telah diberi formula baru khusus untuk pengguna yang mempuai masalah kulit yang telalu sensitif dan kotoran / bahan kima yang banyak terkumpul dan terenap di lapisan bawah kulit. 

Jadi apabila menggunakan Pencuci Susu ini, kotoran yang termendap di bawah lapisan kulit tersebut akan dikeluarkan dan ada kalanya membentuk jerawat. 

Jangan risau! :)

Proses tersebut dikenal sebagai Proses Pembersihan (Healing Process).  Masalah itu hanyalah seketika sahaja.  Selepas semua kotoran tersebuttelah keluar, kulit anda akan menjadi licin sepenuhnya.

Namun tidak semua pengguna  faham dan sabar.  Saya faham perasaan dan situasi semua pengguna, wanita khususnya.  Kalau boleh, pakai produk pada hari ini dan semua masalah kulit akan selesai dalam minggu itu juga.  Mereka tidak sabar untuk menunggu Proses Healing tersebut untuk selsai.  Dan tidak kurang juga yang tidak dapat teria kenyataan jika jerawat naiks ebiji dua sewaktu baru mula menggunakan produk Zarraz Paramedical dan terus berhenti menggunakan tanpa merujuk kepada Pakar Kulit atau BeauticianZarraz Beauty.Oleh yang demikian, pihak Zarraz Paramedical sekali lagi menjalankan R&D dan ujikaji untuk menghasilkan satu lagi formula baru untuk pencuci Muka khas untuk jerawat sahaja.  Formula ini dihasilkan sendiri oleh pengasas Zarraz Paramedical seperti mana belaiau menghasilkan formula sendiri untuk produk-produk sedia ada.  Beliau dibantu oleh Pakar Pharmacy (Lab), Doktor Homeopathy dan juga pakar Anti Agind.  Dengan adanya 4 gabungan pakar ini akhirnya terciptalah satu lagi formula iaitu Calming Cleanser Rose.

Jadi bagi anda yang sebelum ini pernah mencuba pakai Produk Zarraz Paramedical tapi mengalami masalah jerawat naik, anda tidak perlu risau, cuba gunakan semula produk ini dengan menggunakan Claming Celanser Rose sebagai pencuci utama anda.  Saya boleh bagi jaminan dalam masa 7 hari jerawat anda pasti akan kecut.

Hanya RM70
LOVE,

PAKAR KECANTIKAN PERIBADI ANDA..

WATSAPP / CALL / SMS : 013-3502004 (ALEEZA)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...