PERFECT TOUCH FOUNDATION ZARRAZ PARAMEDICAL

Instagram

Bosan dengan foundation anda sekarang yang tidak kekal lama, boleh menyebabkan jerawat, kulit kusam dan menutup liang pori?

Kini Perfect Touch Foundation Zarraz mampu menyelesaikan masalah anda.

Fundation ini memang terbaik digunakan oleh Pengantin semasa hari persandingan dan juga sebelum hari persandingan.






Ia dikenali sebagai “WONDERFUL BEAUTIFUL CREAM”. Tanpa perlu rawatan laser, pengelupasan, atau apa sahaja rawatan kecantikan yang menyakitkan untuk mendapatkan kulit yang cantik.

Foundation Treatment yang diformulasi khas di mana akan memberi khasiat dan nutrisi kepada kulit.

Pilihan warna Perfect Touch Foundation 
Perfect Touch Foundation Zarraz mempunyai 2 jenis warna pilihan iaitu:-
a) Natural - sesuai digunakan untuk yang berkulit cerah 
b) Light Beige - sesuai digunakan untuk yang berkulit agak gelap.


Perfect Touch Foundation Zarraz mampu untuk menyelesaikan masalah seperti :
  • Pigmentasi
  • Freckles
  • Oil seeds di bawah mata
  • Parut kesan jerawat @ luka
  • Kedutan wajah (lines & wrinkles)
  • Kulit tidak sekata & kulit yang kasar
  • Eczema yang telah kering
  • Gelap bawah mata

Warning: foundation ini tidak boleh digunakan buat sementara bagi kulit yang berjerawat bengkak & bernanah serta bagi kulit yang terlalu kemerahan sensitif. Perlu rawat menggunakan skin care zarraz terlebih dahulu. Sehingga kan jerawat mula kecut dan kering dan kemerahan kurang, barulah boleh digunakan. Beri dahulu c.c.milk & sunprotection SPF 50 dahulu. Kerana tidak mahu iritasi kulit berlaku. Rawat dahulu dengan skin care zarraz.

KELEBIHAN PERFECT TOUCH FOUNDATION
  • Sebagai make-up base (pasti tidak perlu risau memakai make-up walaupun lama)
  • Tidak menyebabkan Jerawat
  • Tidak Menyumbat Liang Roma
  • Menjadikan kulit lebih glowing dan flawless
  • Mampu menghilangkan kesan parut dan pigmentasi
  • Makin lama pakai, kulit makin cerah dan firm
  • Boleh menghilangkan masalah Oil Cyst
  • Anti-Wrinkles
  • Whitening, firming & lightening effect
  • Blemish balm cream (BB Cream)
  • Mempunyai sun protection factor (SPF25)
  • Kalau nak kulit sentiasa berseri seperti pengantin, pilihlah Perfect Touch Foundation Zarraz.

BAHAN KANDUNGAN YANG DIGUNAKAN 
  • Grapefruit Extract (bahan utama)
  • Billberry Extract (bahan utama)
  • Hydrolysed Soy Protein
  • Jojoba Oil
  • Aloe Vera Extract
  • Sun Flower Seed Oil
  • White Lily Extract
  • Freesia Extract
  • Frangipany Pumeria Rubra Extract (kemboja)
  • Olive Oil
  • Elastin
  • Kayu manis (cinnamon)

Khasiat Perfect Touch Foundation untuk wajah

Grapefruit Extract
  • Member tekstur kulit yang lebih baik (licin dan lembut)
  • Mempunyai kandungan air yang tinggi bagi menyerap ke dalam kulit agar menjaga tahap kelembapan kulit
  • Dapat menghasilkan kolagen. Oleh itu, akan membuatkan kulit lebih gebu, mengurangkan kedutan dan garis halus
  • Khasiat VITAMIN C. Ia membantu untuk mengurangkan jeragat

Billberry
  • Dapat member cukup oksigen kepada kulit. Oleh itu dapat membantu kulit menerima penyerapan nutrisi yang lain
  • Menjadikan sel kulit kuat
  • Kaya dengan Vitamin B, C dan E
  • Mempunyai nutrisi iaitu ‘quercetin, flavonoids & anthoxyanins” bagi AWET MUDA, lindungi kulit dari radikal bebas. Anti-oxidant yang tinggi

Cara Pengunaan Perfect Touch Foundation
  • Selepas mencuci muka, Untuk mendapatkan hasil yang baik, pemakaian SUN PROTECTION FACTOR (SPF50) harus digunakan dahulu sebelum memakai foundation
  • Kulit anda akan menjadi lebih GLOWING
  • Ia HALAL namun tidak boleh dibawa solat kerana ia kalis air. Harus dicuci wajah terlebih dahulu dengan calming cleansing milk sebelum mengambil wuduk
“…This is WONDERFUL PERFECT TOUCH FOUNDATION liquid cream that you will really enjoy using..It just make your skin “FEEL GOOD”




APA KATA MEREKA PENGGUNA R & D PRODUK INI

 "Tak sabar nak tunggu produk ni keluar. Saya pengguna sample produk yang diberikan semasa dinner buka puasa hari tu. Sangat sesuai dengan kulit dan kekal lama" - Cik Afiqah

"Saya tak suka pakai foundation, tapi bila pakai sample yang diberi semasa dinner buka puasa hari tu, saya dah jatuh cinta dengan foundation zarraz ini. Kulit nampak sangat glowing dan flawless" - Puan Maria

CARA UNTUK MENDAPATKAN

YE SMS/WATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN SEGERA!!

PAKAR KECANTIKAN PERIBADI ANDA..

WATSAPP / CALL / SMS : 013-3502004 (ALEEZA)



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...