COLLAGEN TERBAIK DI DUNIA!!

Instagram

ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN

Ingin cantik dan menawan seperti ini?? Anda berada di web yang tepat dan pastikan anda mencuba Zarraz Pure Marine Collagen hari ini juga.  Apa itu Zarraz Pure Marine Collagen?
Menggabungkan Super – antioxidant Astaxantin & Gluatathione, diadun bersama Hydrolyed Fish Collagen (HFC) dari Perancis untuk membantu tubuh melawan sel-sel kanser dan radikal-radikal bebas di dalam udara persekitaran.


Suatu formulasi kolagen bersama serat-serat daripada pati buah dan oren di adun bersama ekstrak dan serat buah cheri yang mengandungi acerola iaitu sejenis vitamin C dalam bentuk flavanoid.

Keunikan Zarraz Pure Marine Collagen dicipta dan dihasilkan dalam bentuk serbuk yang hanya perlu dikemam dan dihisap di dalam mulut. Mudah bukan? Segala manfaat khasiatnya dapat diserap 100% tanpa pembaziran kerana secara terusan saraf-saraf akan dirangsangkan oleh deria rasa. Anda akan merasakan tubuh menjadi lebih aktif, sihat, bertenaga dan menawan.


Kolagen adalah salah sau nama yang sangat popular yang sering dikaitkan dengan kesihatan dan kecantikan. Namun begitu, Zarraz Pure Marine Collagen telah diformulasikan dengan begitu sempurna berasaskan teknologi Farmaseutikal untuk memberi manfaat yang tidak terhingga kepada tubuh badan pengamalnya dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Zarraz Pure Marine Collagen memilih kolagen yang diekstrak dari kulit dan tulang ikan merah dari dasar lautan Atlantic. Ia diproses menerusi teknologi yang amat canggih yang mempunyai ketulenan yang amat tinggi. Kepekatan kolagen yang tinggi (HFC) ini yang menjadi komponen utama di dalam formulasi Zarraz Pure Marine Collagen.Bagi manusia dan haiwan, kolagen merupakan salah satu elemen yang wujud dengan banyaknya di merata tubuh dan mempunyai fungsi yang amat penting di dalam pembentukan tisu-tisu penghubung (connective tissue), struktur tubuh dan organ-organ seperti tulang dan rangka, kulit, ligament, tendon, otot, kuku dan juga rambut. 


Sewaktu bayi dilahirkan, komponen tubuhnya mengandungi lebih dari 50% serat-serat kolagen. Organ bayi yang paling kita dapat lihat mempunyai kulit yang gebu dan anjal. Namun begitu, proses pembesaran dan aktiviti kehidupan yang seterusnya telah mengakibatkan sedikit demi sedikit kemusnahan kolagen tubuh. 

Meskipun tubuh manusia sentiasa menjalani proses pembentukan 
semula kolagen, tetapi kadar kemusnahannya adalah lebih cepat 
berbanding proses pembentukan semula.

Justeru itu, ketika usia semakin lanjut beberapa perubahan ketara akan dilihat seperti kulit yang menjadi semakin kusam dan kering, kehadiran jeragat, otot-otot, tendon dan tulang semakin reput, sendi-sendi mula tidak lancer menyebabkan rasa tidak selesa dan sakit. Kerana itulah anda harus memilih Zarraz Pure Marine Collagen” yang akan mengembalikan semula keutuhan dan ketegaran tisu-tisu badan yang telah menempuhi fasa penuaan.

MENGAPA KOLAGEN BEGITU PENTING BAGI TUBUH BADAN KITA?

Kolagen merupakan protein yang dibina oleh 3 rantaian asid-asid amino berbentuk “HELIX” yang menjadikan ia serat yang sangat kukuth bagaikan seutas wayar keluli tetapi elastic. Cirri-cirinya seperti gam atau simen itu pula menjadikan tulang rangka dan tulang rawan lebih kukuh dan kuat tetapi elastic. 


Kemerosotan jumlah kolagen di dalam tulang boleh membawa kepada kerapuhan tulang atau dipanggil ‘osteoporosis’. Begitu juga pada tulang rawan, kekurangan kolagen akan menjurus kepada radang sendi atau ‘osteoarthritis’.

Bagi kedua-dua keadaan ni, pengambilan Zarraz Pure Marine Collagen sebanyak 2 sachet sehari telah terbukti dapat membantu di dalam proses pemulihan dalam tempoh masa 1-2 bulan. Amalkan pengambilan Zarraz Pure Marine Collagen sebanyak 1-2 sachet sehari bergantung kepada tahap usia dan kesihatan anda.

Jika anda kurang sihat, perlulah mengambil 2 sachet sehari. Sehingga nampak perubahan, bolehlah diteruskan dengan pengambilan 1 sachet sehari sahaja. Amalkan diambil semasa perut kosong. Dan digalakkan untuk minum banyak air putih bagi membantu mempercepatkan proses pembuangan toksin dari badan.KELEBIHAN LAIN ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN IALAH :
 • Kulit menjadi lebih gebu, anjal dan bersinar
 • Menjadikan tulang rangka & tulang rawan lebih kukuh dan sihat
 • Membuang toksin dalam badan secara semulajadi
 • Membantu melicinkan tumit merekah, kuku jadi sihat dan bersinar
 • Mengaktifkan semula metabolism tisu-tisu badan ke tahap maksima
 • Membantu keintiman suami isteri
 • Membantu memulihkan tenaga batin
 • Membantu mendapatkan bentuk badan yang ideal
 • Memperbetulkan hormon wanita iaitu memudahkan wanita yang susah hamil untuk mengandung dan menghilangkan keputihan
 • Memberi penglihatan mata yang jelas
 • Menghilangkan jerawat, memudarkan pigmentasi dan parut lama
 • Baik juga untuk kawala @ menghilangkan resdung
 • Mengelakkan allergic kulit (mangsa alahan teruk-sensitif, bengkak, naik rashes)
 • Membunuh sel jahat dalam badan
 • Membantu proses pemuihan osteoporosis dan osteoarthritis
 • Menjaga kesihatan dari hujung rambut (rambut kuat) sehingga hujung kaki

CARA-CARA PENGGUNAAN :
Terdapat 2 kaedah pengambilan Zarraz Pure Marine Collagen :

1. Masukkan 1 Sachet serbuk sedikit demi sedikit di dalam mulut, lalu dihisap sehingga meresap. Ambil semasa PERUT KOSONG


2. Tuangkan 1 sachet zarraz ke dalam 30ml air kosong suam/sejuk. Minum semasa PERUT KOSONG

AMARAN !!
Anda yang mengandung dibawah usia kandungan 6 bulan dan ibu yang menyusukan anaknya semasa bayi anda belum mencecah usia 6 bulan. TIDAK DIGALAKKAN untuk mengambil Zarraz Pure Marine Collagen ini.

HARGA KAMI:
RM250(S), RM255(S/S)
-harga termasuk kos pos-

atau SMS/WATSAPP : 013-3502004

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...