SET ALL-IN-ONE ZARRAZ PARAMEDICAL

Instagram


PRODUK TERHANGAT DI PASARAN!!!
ONE SOLUTION SET (TRIAL PACK)

Set One Solution ini merupakan keluaran dari Zarraz Paramedical yang sangat unik dan complex khas untuk merawat masalah kulit seperti kulit sensitif, kulit berjerawat, pigmentasi, kulit berminyak, kulit kusam, eczema, kulit gabungan.

Kandungan produk dalam Set One Solution ini adalah 100% sama seperti kandungan di dalam pek/botol asal cuma saiz sahaja dikecilkan dengan harga yang lebih murah (mampu milik) agar semua  pengguna dapat memiliki produk Zarraz Paramedical ini. 

Di dalam Pek One Solution ini terdapat:
  • Firming Cleanser 25ml
  • Essence Sebum Gel 10ml
  • Spf50 10ml

Free!!! Calming Cleansing Milk 15ml

HARGA : RM 150.00/ PEK
Set One Solution Untuk Rawatan & Pencegahan Semua Masalah Kulit Serta Menambah Kecantikan Seri Wajah

Set One Solution Merupakan Set yang unik lagi complex yang dipackagingkan khas untuk merawat masalah kulit terutamanya untuk masalah kulit sensitif, jerawat, jeragat, kulit kusam,eczema, kulit gatalkulit berminyak, jerawat halus, dan kulit gabungan.


Berikut merupakan beberapa tips penggunaan produk ini.


KULIT BIASA 
 
KULIT KERING

KULIT MATANG


UNTUK MASALAH KULIT NORMAL/DRY/MATURE SKIN 

(KULIT BIASA, KERING, MATANG)

1. Gunakan Calming Cleansing Milk sebanyak 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan petang.

2. Kemudian Cuci semula wajah anda dengan Firming Cleanser selepas itu. Gunakan Firming Cleanser ini sebanyak 2 kali sehari sama seperti calming cleansing milk.

3. Sapu ringan essence sebum gel di kawasan minyak, T-zone atau pori-pori terbuka jika ada. Hanya gunakan produk ini sekali sahaja dalam sehari. Tidak perlu guna banyak kali kerana ia boleh mengeringkan wajah anda sehingga kelihatan mengelupas.

4. Selepas Essence Sebum Gel betul-betul telah kering (sehingga tiada rasa melekit) barulah gunakan Produk Sun Protection SPF50 ini. Sapu rata dan oleskan perlahan-lahan ke seluruh wajah anda supayan produk ini boleh menyerap sehingga ke lapisan dermis kulit.

Tips untuk anda: Gunakan Sun Protection SPF50 sekerap mungkin bagi mendapatkan kulit yang bersinar, segar dan sihat. Boleh gunakan sehingga 4 ke 5 kali sehari. Anda juga boleh gunakan ini semasa tidur menggantikan produk night cream.

KULIT BERMINYAK


KULIT JERAWAT


UNTUK MASALAH KULIT OILY/CONGESTID SKIN 
(KULIT BERMINYAK/JERAWAT HALUS @ BESAR)

1. Gunakan Calming Cleansing Milk sebagai pencuci muka yang pertama untuk menyingkirkan kotoran-kotoran dan bacteria jahat yang terdapat dalam kulit anda. Gunakan sebanyak 2 kali dalam sehari iaitu pada waktu pagi dan petang.

2. Selepas muka dibilas dengan air bersih, Gunakan pula Firming Cleanser sebagai pencuci muka kedua yang mana produk ini mampu menyingkirkan kotoran sehingga ke lapisan dermis dan melegakan rasa stress.  Produk ini juga perlu digunakan 2 kali dalam sehari sama seperti produk Calming Cleansing Milk.

3. Selepas wajah dikeringkan, Sapukan Essence Sebum gel pada keseluruhan wajah pada tempat yang berminyak dan berjerawat.

4. Pastikan Essence Sebum Gel telah kering sepenuhnya kemudian pakaikan pula Sun Protection SPF50 di seluruh wajah. Sapu rata dan oleskan perlahan-lahan ke seluruh wajah untuk mendapatkan kulit yang gebu, segar dan bersinar.

Tips untuk anda: Gunakan Essence Sebum Gel sekerap mungkin bagi mengecutkan jerawat dan kawalan kulit yang berminyak. Gunakan juga Essence Sebum Gel dan Sun Protection SPF50 semasa tidur untuk mempercepatkan proses rawatan jerawat anda.

KULIT SENSITIVE


KULIT EKZEMA

                                                


UNTUK MASALAH KULIT SENSITIVE/ITCHING/ECZEMA SKIN 
(KULIT YANG MENGELUPAS/EKZEMA)

1. Gunakan hanya 2 produk sahaja terlebih dahulu sehingga kemerahan dan kegatalan pada wajah hilang. 2 produk tersebut adalah Calming Cleansing Milk & Sun Protection SPF50. Gunakan dalam tempoh masa 1 ke 2 minggu.

2. Selepas kulit anda sihat, anda bolehlah memakai keseluruhan produk yang terkandung dalam set one solution ini.

3. Gunakan pencuci muka Calming Cleansing Milk sebanyak 3 kali dalam sehari iaitu pada waktu pagi, petang dan sebelum tidur.

4. Firming Cleanser hanya digunakan 2 kali sehari sahaja iaitu pada waktu pagi dan petang.

5. Sapu ringan Essence Sebum Gel pada tempat berminyak, bintik hitam/putih dan liang roma terbuka jika ada. Hanya gunakan produk ini sekali sehari sahaja iaitu pada waktu pagi.

6. Kemudian sapu rata Sun Protection SPF50 ke seluruh wajah dan oles dengan lembut supaya meresap ke lapisan dermis kulit. Perlu gunakan produk ini sekurang-kurangnya 3 kali sehari. Dan jadikan juga produk ini sebagai krim malam anda.

Tips untuk anda: GUnakan Calming Cleansing Milk dan Sun Protection SPF50 sekerap mungkin bagi memperkuatkan struktur kulit dan meredakan kemerahan kulit anda.

KULIT GABUNGAN

UNTUK MASALAH KULIT COMBINATION SKIN 
(KULIT GABUNGAN)

1. Cuci muka menggunakan Calming Cleansing Milk sebagai pencuci muka yang pertama. Gunakan produk ini sebanyak 2 kali sehari.

2. Cuci semula wajah anda menggunakan Fiming Cleanser selepas Pencuci Calming Cleansing Milk itu telah dibilas. Boleh pakai produk ini sebanyak 2 kali sehari sama seperti pencuci susu.

3. Sapu ringan Essence Sebum Gel pada kawasan yang berminyak, T-zone, Bintik Hitam / Putih & Liang Roma terbuka sahaja.

4. Sesudah itu sapukan pula Sun Protection SPF50 selepas Essence Sebum Gel tadi telah kering sepenuhnya sehingga tiada rasa melekit. Sapu dengan rata dan perlahan-lahan produk ini bagi mendapatkan kulit yang cantik dan segar sentiasa. Jadikan juga produk ini sebagai krim malam anda.

Tips untuk anda: Gunakan Essence Sebum Gel dan Sun Protection SPF50 siang dan malam sekerap mungkin bagi memiliki kulit yang cerah, sekata dan seimbang.
Set One Solution ini pasti menjadikan kulit anda Sihat, Segar dan Berseri tanpa sebarang masalah wajah.

Gunalah tanpa was-was.


LOVE,

PAKAR KECANTIKAN PERIBADI ANDA..

WATSAPP / CALL / SMS : 013-3502004 (ALEEZA)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...