Anzalna Nasir Pakai Produk Zarraz Paramedical Untuk Kulit Sensitif


Alhamdulillah, produk Zarraz Paramedical semakin mendapat tempat di hati para pengguna wanita di luar sana, ini termasuklah artis terkenal tanahair iaitu Anzalna Nasir seorang pelakon terkenal yang tidak asing lagi di Malaysia.

Kat bawah ni adalah keratan akhbar Star Online yang menceritakan mengenai kehebatan Zarraz Paramedical dan ini diakui sendiri oleh Anzalna Nasir.




Si cantik manis ini mempunyai kulit sensitif, walaubagaimanapun selepas menggunakan Essense Sebum Gel dan Sun Protection SPF50, beliau mendapati terdapat kesan yang amat ketara pada kulit beliau.  Lihat sahaja kulit beliau yang gebu, putih dan mulus itu memang cantik kan.

Kalau korang nak tahu, Essence Sebum Gel ini mempunyai formula Phyto-Bio iaitu kejuruteraan gel yang sesuai untuk semua jenis kulit.  Ia sangat membantu dalam mengurangkan bintik hitam dan jerawat pada bahagian kulit yang terjejas tanpa kesan yang menyakitkan.  Penyelenggarran harian gel ini juga dapat mengurangkan rembesan minyak, menutup liang roma, memberi perubahan jelas juga menghasilkan kulit yang licin serta memberikan hasil yang ketara secepat 10 hari pemakaian.

Hebat kan!

Sangat-sangat hebat kerana bintik hitam (blackhead) dan bintik putih (whitehead) dapat dikawal dan dihilangkan secara semulajadi tanpa perlu memicit.  Kesan secara tidak langsung dapat dilihat di mana ia dapat menyembuhkan kulit bermasalah kesan dari bahan kimia dan jerawat. 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rawatan untuk kulit sensitif, sila klik link di bawah:-

http://aleezalaila.blogspot.com/2013/01/cara-merawat-kulit-sensitif.html


Anzalna ketika menghadiri pelancaran produk Zarraz Paramedical yang turut dihadiri oleh pengasasnya iaitu Fatimatul Zaharah Abdul Mazlan atau Ima Zara, 25, (dua dari kiri) yang diadakan di Hotel Concorde, Shah Alam pada Ahad.

Sementara itu, bercakap mengenai produk Zarraz Paramedical, Anzalna berkata, dia bukan bertindak sebagai duta sebaliknya hanya berkongsi kejayaan selepas lapan bulan menggunakan produk kecantikan itu.
Kata Anzalna, produk Zarraz dia yakin dengan produk itu kerana ia dihasilkan 100 peratus daripada bahan semulajadi terpilih dan boleh digunakan oleh lelaki mahupun wanita.
"Kulit saya memang sensitif dan selepas menggunakan dua produk Zarraz iaitu Essence Sebum Gel dan Sun Protection (SPF 50) saya nampak perubahan ketara pada wajah dalam masa singkat," jelasnya.
Kata Anzalna, Zarraz juga menyediakan perkhidmatan spa dengan pelbagai rawatan kecantikan wajah dan badan yang terletak di Bandar Tun Hussein Onn, Cheras, Selangor.
Spa ini turut berfungsi sebagai pusat jualan produk Zarraz sementara cawangan-cawangan lain dibuka menjelang akhir tahun ini.
Sebarang maklumat atau pertanyaan sila layari laman web www.zarraz.com.my.


Kalo korang nak cantik jelita dan miliki kulit halus, gebu dan berseri-seri seperti Anzalna, apa tunggu lagi.. contact me for consultation ye.. 



CALL / SMS : 013-3502004 (ALEEZA)



or korang boleh beli je online kat sini dan dapatkan 
FREE CONSULTATION!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...